Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sigrid – “Raw”

Deze zomer staat Sigrid op Werchter en om ons alvast wat op te warmen trakteerde ze ons op een nieuwe single. Op sociale media werd eerder deze week al gesuggereerd dat de Noorse popprinses een nieuwe EP de wereld in zou sturen. Voorlopig doen we het met “Raw”, maar daar hoor je ons alvast niet over klagen.

De opbouw van “Raw” is gelijkaardig aan die van Sigrids vorige nummers en past zo ook perfect in het rijtje met “Don’t Kill My Vibe”, “Fake Friends” en “Plot Twist”. Rustig opbouwen, luchtig en speels, om dan uit te monden in een catchy refrein dat meteen in je hoofd zit. De jonge Noorse weet hoe ze muziek moet maken, aanstekelijke pop met een randje. Dat agressief kantje komt vaker terug in haar nummers, maar weet toch altijd een meerwaarde te leveren. Bovendien is ook “Raw” geen oppervlakkige dertien-in-een-dozijn popsong, want ook tekstueel zit het allemaal heel goed in elkaar. ‘No apologies for being me’, helemaal niet nodig want hoe kan je nu niet van Sigrid houden?

Sigrid toont met “Raw” nogmaals dat ze een artiest is om rekening mee te houden. Wij kunnen alvast niet wachten op meer nieuwe muziek en haar passage op de slotdag van Werchter.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

14 maart 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief