Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels – “Premonition”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels – “Premonition”

De nieuwe plaat ligt bijna (6 april) in de rekken en het is een understatement als we zouden zeggen dat we er naar uitkijken. Meer dan twintig jaar staat Eels al op de planken met hun zachte indierock waarvan we maar niet genoeg kunnen krijgen. In januari kregen we al een eerste (zeer gesmaakte) voorproevertje met “The Deconstruction” en een kleine maand later kregen we het catchy “Today Is The Day”. Nu weer een maand later krijgen we het iets rustigere “Premonition”.

Zoals hierboven al vermeld klinkt “Premonition” weer iets zachter dan “Today Is The Day” en albumtiteltrack “The Deconstruction”. Dat Eels wondermooie zachte ballads kan schrijven, bewees hij al met onder meer “That Look You Give That Guy”. “Premonition” is even fragiel en breekbaar, al heeft het niet echt iets aanstekelijk in zich. Een zachte gitaar vergezeld van de fascinerende stem van E, zorgen wel dat je helemaal in het nummer kan verdwijnen. Leuke single om eens te kunnen ontsnappen uit de realiteit, als dat niet fijn is!

Facebook

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - "GOLDY"

Eels werkt stelselmatig en ordelijk naar zijn nieuwe langspeler die het anker zal lichten op 7 juni. Eerste single “TIME” was een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - "TIME"

Stel dat je in een universum leeft waar je nog nooit van Eels hebt gehoord, dan staan je heerlijke momenten te wachten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - “Christmas, Why You Gotta Do Me Like This”

‘Een kerstsingle, dé ideale manier om een compilatiealbum voor te stellen’, moet Mark Oliver Everett gedacht hebben. En zo geschiedde. Vandaag maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.