Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mahler – “People Like Me”

Hun meezingbare debuutsingle “Sheria” in oktober was een ferme binnenkopper, want het Gentse dreampopproject rond Domien Cnockaert werd internationaal opgepikt en kreeg veel terecht lovende woorden. Ook bij ons verdiende het een mooie plaats in ons eindejaarslijstje met de beste Belgische singles. Dit jaar gaat het de band alvast voor de wind. Een goeie maand geleden wisten ze ons in de AB te overtuigen en nu werpt de trippopband ons een tweede single in de schoot, die alvast veelbelovend klinkt voor de toekomst.

“People Like Me” opent op dromerige wijze en laat je meedeinen op de synths, die je meeslepen op de melancholische stemmen die elegant de hoogte ingaan. Het refrein laat het geheel openbarsten als een gigantisch blinkende glitterbal en spreidt de elektronische grandeur uit tot het in de strofes minimalistisch terug opbouwt naar een nieuwe climax.

We horen knipogen naar Faces On TV, of Oscar & The Wolf, zo je wil. Maar we horen vooral een band die met oog voor detail haar meest kleurrijke kant nog moet laten zien.

Facebook

12 maart 2018

About Author

Julie Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief