Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jaira Burns – “OKOKOK”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jaira Burns – “OKOKOK”

Popliefhebbers hebben er een prinsesje bij. Afgelopen jaar ontdekten we de jonge Amerikaanse zangeres en waren we helemaal verkocht door “Burn Slow“. Jaira trok vorig jaar dan op haar eerste tour door Amerika en stelde ze zich voor. Jaira Burns staat voor popsongs die in dezelfde lijn als Charli XCX, Alma, … liggen en mits airplay echte successen kunnen worden. In 2018 gaat ze voor de kroon en mag ze zich in juni op het megafestival Bonnaroo bewijzen met o.a. haar nieuwe single “OKOKOK”

“OKOKOK” is de nieuwste worp van de zangeres met de blauwe manen. De titel van de song beschrijft het nummer perfect… Het is ok, niet meer en niet minder. Het nummer klinkt te veel naar haar popcollega’s zonder er zelf een grote twist aan te geven. Het refrein is aanvankelijk leuk, maar op het einde mocht er iets klein veranderen zodat het wat varieert. We hebben al betere nummers van haar gehoord, waardoor we nu wat op onze honger blijven zitten, maar toch heeft de song wel iets dat ons charmeert. We zijn benieuwd waar haar reis naartoe zal gaan.

Facebook

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

K/DA - ALL OUT (★★★½): Fictieve popgroep maakt levensechte indruk

K/DA is niet de eerste virtuele muziekband. Alvin and the Chipmunks bestaat al sinds 1958 en daarna verschenen er nog talloze fictieve…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jaira Burns - "Burn Slow"

Blauw is een kleur die kalmerend is en een rustige uitstraling heeft. Is dit misschien de reden waarom de nieuwe Amerikaanse popprinses…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.