Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faces On TV – “Dancing After All”

Jasper Maekelberg was de afgelopen jaren niet weg te denken uit de Vlaamse muziekscene. Hij zorgde voor spannende gitaren bij onder andere Warhaus en Amongster, waarvan hij tevens het debuutalbum producete. Aandachtige kijkers konden hem ook spotten op Instagram in de studio met Balthazar, die volop bezig zijn met hun nieuwe plaat. Je zou Jasper Maekelberg dus perfect kunnen omschrijven als een bezig bijtje. Daarbovenop is hij ook volop aan de slag met zijn eigen muzikale baby genaamd Faces On TV. Vandaag kwam de tweede single “Dancing After All” (die je al even op StuBru kon horen) uit van de debuutplaat die verschijnt op 20 april.

“Dancing After All” klinkt net als zijn vorige single “The Image Of Boy Wonder” enorm sexy. De stem van Maekelberg fluistert ons toe waardoor we op de tippen van onze tenen gaan staan. Daarnaast wordt hij ondersteund door een exotische percussie waardoor het nummer een fijne dynamiek krijgt. Tijdens het refrein krijgen we een aanstekelijke vrouwenstem te horen die de typische ‘oeh’ zingt. Dit zorgt ervoor dat het nummer al snel een fijne oorworm wordt. Faces On TV is duidelijk sterk bezig om de nieuwe chou chou van de Belgische muziekscene te worden.

Op 20 april stelt Maekelberg zijn debuutplaat voor in de Ancienne Belgique. Tickets zijn nog steeds te koop.

Facebook / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Mauro Pawlowski presents Eternal Sunday Drive @ AB Club: Intiem en tegelijk groots

Na twintig jaar schuifelen tussen de Belpop-succesverhalen, brengt Mauro Pawlowski een album onder eigen naam uit. Zijn carrière begon als frontman van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mauro Pawlowski - "Godmade Trouble"

De Belgische half Pool-half Italiaan die sneller muziek uitbrengt dan zijn schaduw lief is, bewandelt voor de eerste keer in twintig jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Amongster - "Prison Ship"

Naar jaarlijkse gewoonte gaat Studio Brussel sinds begin deze week opzoek naar hun Nieuwe Lichting. Gedurende vijf weken stellen ze dertig geselecteerde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.