Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blackwave. – “Swangin”

blackwave. is ondertussen een gevestigde waarde geworden in de Belgische hip hop scene. 2017 was een succesvol jaar met debuut-ep Mic Check en single “Elusive”. Het is alvast halsreikend uitkijken naar het debuutalbum Swangin van kompanen Jay Atahoun (Jay Walker) en Willem Ardui. Willem bracht vorige maand nog de solosingle “Beziel Me” uit, maar brengt nu terug samen met Jay de titeltrack van het debuutalbum “Swangin” uit. Laat ons alvast zeggen dat het nieuwe album zeer welkom is.

In tegenstelling tot het jazzy en tedere “Elusive” is “Swangin” een headbumper van formaat. De beat doet je onmiddellijk bewegen en beide heren weten vocaal een goede balans te vinden, Jay met zijn rauwe stem en Willem met zijn zachte. Het nieuwe album mag gerust al komen, als we mogen uitgaan van deze single. Blackwave. begint niet alleen hoge toppen te scheren binnen en buiten de Belgische grenzen, maar zouden zoals in deze clip binnenkort ook weleens Mars kunnen bereiken. Concerten in Botanique en de Vooruit zijn al uitverkocht, maar je kan ze wel nog zien op 23 november in de AB.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

De Jeugd Van Tegenwoordig, Meskerem Mees en meer voor Cactusfestival 2022!

De festivalzomer van 2022 zal voor altijd in de geschiedenisboeken staan als dé grote terugkeer naar de festivalweides. Ook in Brugge mogen…
InstagramLiveRecensies

Paaspop (dag 3): Goeie sfeer met goed weer

Een van de verborgen parels in de festivalcultuur is zeker Paaspop. Wanneer je de naam bij ons in België laat vallen, zal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blackwave. - "good day"

En of het een good day is, want blackwave. is helemaal terug! Niet fysiek dan, want het meest funky hiphopduo van België…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.