Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hajk – “Untouch”

De Noren van Hajk bracht vorig jaar een geweldig debuutalbum uit dat we in onze lijst van 22 albums die je misschien over het hoofd zag, zetten. De muziek is met een erg simpel recept gemaakt en zorgt er voor dat je van bij een eerste luisterbeurt meteen mee bent. Ook Sigrid, die we vorig jaar interviewden, vertelde dat de band bij haar favorieten hoort. Lang laat de band ons dus niet wachten op nieuwe muziek. Met “Untouch” gaan ze een stapje hoger en zijn ze klaar om in 2018 de wereld te veroveren.

Het nummer bevat dezelfde melancholische vibes van hun debuutalbum, maar is wel grootser gemaakt. De song begint als een zachte ballad, maar ontspoort al snel in een mix van piano en synths. “Untouch” is een popnummer pur sang, maar heeft ook iets unieks in zich waardoor het iedereen kan aanspreken. Krachtige harmonieën, een psychedelische gitaarlijn en een gigantisch refrein zorgen er voor dat je dit nummer niet meteen zal vergeten. Een geweldige song van een band die bekend moet worden.

21 februari 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief