Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lo Moon – “My Money”

Lo Moon brengt volgende week dan eindelijk hun album Lo Moon uit. ‘Eindelijk’, want wij kijken al sinds hun debuutsingle in 2016 en met elke geloste single steeds meer uit naar een collectie van wat (voor zover we nu al konden horen) ongetwijfeld niets dan tien fantastische nummers wordt. Wat wilt u dat we nog over de band zeggen? Hun vorige nummers wisten ons steeds aan te spreken en ook live zagen we ze zeer sterk uit de hoek komen, niet één maar twee keer.

Het nummer dan maar, voor de kans té groot wordt dat we in herhaling vallen. “My Money” is het laatste nummer dat we als voorproefje op het album krijgen dat volgende week, 23 februari zal verschijnen. De crescendo’s en sprankelende klanken zijn nooit veraf, zoals gewoonlijk. Het nummer start heel zacht en eenvoudig. Teder en breekbaar, met iets dat bijna klinkt als zacht rinkelende klokjes. Geen gehaast, gerush, alles in het nummer is mooi afgewerkt, over elke klank is echt nagedacht. Laat dat album maar komen, Lo Moon, wij zijn er helemaal klaar voor en zitten watertandend klaar!

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lo Moon – I Wish You Way More Than Luck (★★★): Existentiële reis

Aan het begin van deze tot nu toe druiligere lente, zorgt pscyhpopband Lo Moon voor wat verfrissing met I Wish You Way…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Lo Moon - "Water" & "Connecticut"

Het blijft een raadsel waarom Lo Moon nog steeds geen groot publiek weet aan te spreken. De band uit Los Angeles weet…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.