Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Her – “Neighborhood”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Her – “Neighborhood”

De Franse groep Her bracht gisteren de single “Neighborhood” uit en dit is ook de nieuwste voorproever van hun komende gelijknamige album. In augustus 2017 verloor de band hun lid Simon Carpentier aan kanker. Samen met Victor Solf startte hij in 2015 de band. Dat die laatste het moeilijk heeft gehad met het verlies van zijn bandmate én vriend, liet hij al blijken in het emotionele “We Choose”.

“Neighborhood”, klinkt alvast een stuk opgewekter en draagt ook een positieve boodschap, die van inclusiviteit, acceptatie en eenheid. Het lied vangt aan met een funky gitaar en een standvastige beat die het ritme doorheen het hele lied zal bepalen. De soulvolle falsetstem van Vikor balanceert perfect met de koelere elektronische productie. Het geheel werkt dan ook extreem catchy.

Eind maart brengen ze de nieuwe langspeler uit en na toppers als “We Choose” en nu ook deze “Neighboorhood”, kijken we alvast verlangend uit naar het resultaat.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Norah Jones - Visions (★★★): Jazz in een souljasje

Met wereldwijd vijftig miljoen verkochte platen en negen Grammy Awards op haar schouw hoeft de Amerikaanse zangeres Norah Jones het al lang…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JJ Grey & Mofro - “The Sea”

Fans van JJ Grey & Mofro hadden de hoop al bijna opgegeven, maar na acht lange jaren sinds het uitbrengen van Ol’…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Robert Finley - Black Bayou (★★★★): Soul zonder houdbaarheidsdatum

Op goede muzikanten staat geen houdbaarheidsdatum. Een van de beste voorbeelden is ongetwijfeld Robert Finley. De negenzestigjarige oorlogsveteraan en ex-timmerman uit Louisiana…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.