Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Three Days Grace – “The Mountain”

Three Days Grace is een vierkoppige band uit Canada die vooral bekend is van hun grote hit “I Hate Everything About You”. Deze stond in 2003 liefst 47 weken in de Modern and Active Chart. Ze behaalden bovendien meer dan 171 miljoen views op YouTube. We kennen Three Days Grace van het ruigere gitaarwerk en hebben zo een plekje in de voorhoede van de harde rock ingezet. Op 9 maart komt hun zesde album uit genaamd Outsider, een naam die verwijst naar hoe ze zich voelen. Ze voelen zich buitenstaanders, buitenstaanders die een blijvende indruk achterlaten. De band doet gewoon zijn eigen ding en dat is duidelijk te horen in hun nieuwe single.

“The Mountain” is hun eerste single van het nieuwe album en dat klinkt al veelbelovend voor de rest. Je hoort een opmerkelijk verschil tussen vroeger en nu. De band klinkt veel volwassener dan voordien. Het nummer gaat over het verlangen om te ontsnappen, maar weet niet wat er aan de andere kant is. Dit verhaal in combinatie met die stevige gitaren, is weer het goede recept van een single met ballen van Three Days Grace. Zet 9 maart alvast met stip in je agenda!

De bijbehorende videoclip ging deze ochtend online:

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle M. Byrd - "Mountain"

M. Byrd is een 25-jarige singersongwriter uit Duitsland die ook wel wat gitaar speelt. Dit opkomend talent, dat gewoonlijk als Maximilian Bart…
LiveRecensies

Rock Am Ring: Wisselvallig weer, top sfeer

Drie dagen rock, metal en pop op een van de meest legendarische festivals van Europa: Rock Am Ring. De 34ste editie van…
AlbumsRecensies

Three Days Grace - Outsider (★★★½): Haal de luchtgitaar maar boven

Three Days Grace, ons allen wel bekend van hun ruigere muziek, zijn weer helemaal terug. Maar schrik niet. Met Outsider klinkt de band…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.