banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rudimental, Macklemore, Jess Glynne & Dan Caplen – “These Days”

Rudimental is momenteel de grootste Drum and Bass band uit Groot-Brittanië, maar maakt naast al die Drum and Bass ook zeer veel radiovriendelijke nummers. Hiervoor werkten ze reeds samen met Ed Sheeran, Lianne La Havas, Emeli Sandé en nog een hele lange lijst andere (commerciële) toppers uit de muziekwereld. Hun laatste single “Sun Comes Up” met James Arthur werd niet het gehoopte grote succes, maar misschien brengt “These Days” daar verandering in.

Niet één, maar meteen drie toppers werkten mee aan de nieuwe single van Rudimental. Zowel Jess Glynne als opkomend talent Dan Caplen en rapper Macklemore krijg je te horen op de nieuwe single en het resultaat mag gezien worden. Het grootste puntje van kritiek dat we kunnen geven, is dat het nummer misschien een beetje te veel op het recente werk van Macklemore lijkt, maar afgezien hiervan is dit een leuk liedje. We herkennen weinig Rudimental in het nummer, maar de catchy vibe maakt dit goed. Fans van Jess Glynne zullen bovendien zeer blij zijn met haar eerste muzikale samenwerking sinds 2015.

1417 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.