Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie – “Then”

Afbeeldingsresultaat voor anne-marie
Anne-Marie spendeerde haar tweedaagse in België op het podium van The Qube en The Voice van Vlaanderen. Ze bracht er onder meer haar laatste single “Heavy“. Een week later schenkt ze ons een vroeg kerstcadeautje.

De Britse singer-songwriter rijgt de hitjes aan elkaar sinds ze zich afscheurde van Rudimental. “Alarm” en “Ciao Adios” waren het afgelopen jaar heuse break-up anthems. Met “Then” vervolledigt ze dat rijtje. Het nummer is de geschikte opvolger voor het quasi-sentimentele “Heavy”. Iets dieper, iets ruiger.

Anne-Marie kenmerkt opnieuw een uiterst emotioneel nummer met een stevige dance-bodem. Ditmaal met minder lagen, zodat de lyrics voelbaar centraal staan. En wat voor een lyrics. /Don’t forget, once I would have died for you, baby. I loved you, I loved you, I loved you. But that was then./ Je zal maar de ex van Anne-Marie zijn.

“Then” is op meerdere fronten een afsluiter. Enerzijds voor een pijnlijke breuk, anderzijds voor de lange aanloop naar het debuutalbum. Volgend jaar begint Anne-Marie aan de tournee voor die eerste plaat. Op 1 april maakt ze een belangrijke tussenstop in de AB.

Facebook / Twitter /  Instagram

15 december 2017

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief