Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Neighbourhood – “Scary Love”

Het is al van 2015 geleden dat we nog nieuwe muziek van de mannen van The Neighbourhood te horen kregen. De band uit Californië werkte dan ook druk aan nieuwe muziek en een eerste deel kregen we al in september te horen toen uit het niets een EP gereleaset werd. Nu krijgen we alweer een nieuw nummer te horen dat zich voorloper mag noemen op een nieuwe EP die ergens in januari zou moeten verschijnen.

“Scary Love” mag zich een typisch The Neighbourhood nummer noemen. Het bevat een catchy en indringende melodie en natuurlijk de sterke lyrics van de frontman Jesse Rutherford. Zoals bijna elk nummer weet ook “Scary Love” zich in je oren te nestelen en je niet meer los te laten. Op de opvolger EP moeten we niet meer lang wachten en dat is ook goed zo, want we kunnen niet wachten om meer van het vijftal te horen.

Facebook / Twitter YouTube / Website

 

4 december 2017

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief