Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Beffroi – “95-96” (feat. Dvtch Norris)

BEFFROI is momenteel goed op weg om helemaal door te breken. Nadat ze in 2015 hun eerste single “Swim” via Kitsuné’s Hot Stream compilation lanceerden, in 2016 het prachtige “Faint” op de wereld loslieten en ten slotte in september “Jade” releaseten, komen ze nu met een nieuwe, intense electro song. Het duo kreeg voor hun nieuwste single hulp van de Belgische rappen Dvtch Norris, die de laatste tijd vooral met Coely onderweg is. Het resultaat is een aanzienlijk sterke song dat niet alleen een verhaal vertelt, maar je ook meteen meesleurt.

“95-96” ligt in de lijn van wat we van hen reeds kenden. Hun moody elektronische sound is de basis van een verhaal dat ze willen vertellen. “95-96” gaat over in de twintig zijn in 2017 en niet weten of je een teenager of volwassene bent niet wetende waar je plaats in deze wereld is. Het gaat over de problemen en uitdagingen die de generatie tegenwoordig heeft en waar ze mee kampen. Dvtch Norris is de perfecte aanvulling voor Rori’s sound en Valentin’s stem. We kunnen het van een klokkentoren (Nederlandse vertaling voor Beffroi) roepen: “BEFFROI, doe zo voort!”.

Facebook / Twitter / Instagram

30 november 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief