Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yungblud – “Tin Pan Boy”

De nog maar 19 jarige Dominic Harrison uit Doncaster doet het goed, zo goed zelfs dat hij zijn kunnen in januari op het gerenomeerde showcasefestival Eurosonic mag komen demonsteren. Zijn vorig nummer “I Love You, Will You Marry Me” is een bescheiden hitje en schopte het zelfs op de playlist van Studio Brussel. Nu zet hij een volgende stap naar wereldfaam met zijn derde nummer “Tin Pan Boy”.

“Tin Pan Boy” is even aanstekelijk als zijn twee eerder uitgebrachte nummers en leggen zijn sterktes meteen bloot: een lekkere en strakke gitaar en zijn kenmerkende stem. De teksten zijn provocerend en politiek geladen wat te danken is aan het feit dat Yungblud vroeger veel naar Bob Dylan en The Beatles luisterde. Zijn muziekstijl daarentegen ligt eerder in de lijn van Jamie T en Arctic Monkeys en zijn ego is te vergelijken met dat van een rapper. Dat de wereld binnenkort storm gaat lopen voor deze jonge energieke brit is een feit, maar het is wellicht nog even wachten voor hij zijn debuut album gaat droppen.

Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

1675 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

YUNGBLUD @ Kavka Zappa: Cadeautje voor de trouwe fans

YUNGBLUD behoort tot de meest besproken en spraakmakende artiesten van het moment. Vorig weekend haalde hij de media nog toen hij op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Avril Lavigne & YUNGBLUD - “I’m A Mess”

Poppunk. Je bent ervoor of ertegen, maar je kan er niet omheen dat het genre vandaag de dag terug gigantisch populair is….
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.