Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Nieuwe single Sun Gods – “Voices”

Uit de assen van Barefoot and the Shoes rijst Sun Gods, met dezelfde bandleden maar stijlgewijs toch een andere richting. Dankzij de animatiekunsten van Robin Goethals stijgt de bijbehorende videoclip van deze getemperde maar warme debuutsingle heerlijk boven zichzelf uit.

Al meteen begroet de honingzoete stem van Brent Buckler ons met zijn verhalende timbre en dat extra druppeltje melancholie, alsof die nooit lang weg is geweest. Initieel voelt de instrumentatie eerder gelukzalig aan, maar samen met de heerlijk harmonieuze zanglijnen en de perfecte passende animatie blijft “Voices” toch omhuld door een wolkje van somberheid, sombere schoonheid. Naar het einde toe zet het nummer uit danst dromerig de nacht in.

Genuanceerd, niet té catchy, licht droevig en zweverig: een nieuw muzikaal landschap ligt aan hun voeten, en wij staan maar al te graag aan de zijlijn te supporteren!

Sun Gods speelt op 14 november in De Kleine Hedonist in Antwerpen, en op 16 november in Trefpunt te Gent.

Related posts
LiveRecensies

Badlands @ Vlasmarkt: De Vlasmarkt herwonnen

Gisterenavond konden we op verschillende locaties in Gent ons laten meeslepen door stevige gitaren. Maar liefst zeventien bands, zowel uit het Verenigd…
LiveRecensies

Cassels @ Trefpunt: Poetsen tot het bloedt

Cassels is een band die al wel wat jaren op de teller heeft en ook al eens graag de oversteek vanuit Londen…
LiveRecensies

Trialogos & Ohio Mark @ Trefpunt: Hoogsensitieve spielerei

Liefhebbers van avant-gardemuziek zullen tijdens hun jacht naar onontgonnen parels wellicht al eens gebotst zijn op Conny Ochs. Solo wist de Duitse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.