Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Marti West – “Feels Like Home”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Marti West – “Feels Like Home”

Van deze naam heb je wellicht nog nooit gehoord, maar daar willen we graag verandering in brengen. Op zoek naar een nieuwe creatieve uitdaging, verliet Marti West Engeland om zijn inspiratie te vinden in de tweede grootste stad van Zweden; Gothenburg. Na een mini tour in de UK, voelde hij zich geïnspireerd door artiesten als Dustin Debutt en Novo Amor, waardoor hij de Scandinavische sfeer wilde opsnuiven. Deze singer-songwriter brengt rustige indie-folkmuziek, en wil na zijn debuut EP Instanbul andere grootsteden verkennen en zich laten bedwelmen door andere sferen.

“Feels like home” is een nummer dat je wil beluisteren op een regendag met een theetje in de hand, terwijl de regen zachtjes de melancholische sfeer ondersteunt. Er is een rustige opbouw in het nummer maar toch blijft Marti bescheiden en ingetogen. Het kruipt onder je vel en blijft kleven als het verlangen naar de eerste zonnestralen van de lente. Het valt niet te ontkennen dat de grauwe Zweedse sfeer weerspiegeld wordt in zijn nummers, wat het nieuwe album Under the Weight aantrekkelijk zal maken om naar te luisteren op donkere winterdagen.

Soms voeren grijze dagen je mee naar een plek in je hoofd waar het niet altijd zo prettig is, en dan is Marti er om je te troosten. Want regenbogen hebben de mooiste kleuren.

Soundcloud/ Website/ Instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.