Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hotel Books – “I’m Almost Happy Here”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hotel Books – “I’m Almost Happy Here”

In tegenstelling tot de twee vorige singles van Hotel Books, “Fears We Create” en “Celebration”, is de nieuwste worp van dit poëtisch post-hardcore project zuiver spoken-word.

Cam Smith weet wederom een gevoelige snaar te raken met dit emotionele verhaal dat hij vertelt, onder begeleiding van een gitaar. Die begint net als zijn stem heel zacht, maar neemt toe aan intensiteit naarmate het lied vordert. Fans van deze Amerikaan zullen merken dat de lyrics vol verwijzingen zitten naar andere songs uit hun beginperiode. Deze laatste single is weer een prachtig stukje poëzie, dat ons volledig warm krijgt voor hun album Equivalency dat op 27 oktober verschijnt via Invogue en Hassle Records.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VENUES - "Unspoken Words"

VENUES is een posthardcore, alternatieve rockband uit Stuttgart die actief is sinds 2015, toen nog onder de naam Break Down A Venue….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KEN Mode - "These Wires"

Nee, KEN Mode is geen uitsmijter uit de Barbie-film, maar een snoeiharde noiseband uit Canada. De bandnaam verwijst naar ‘Kill everyone now…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fiddlehead - "Sullenboy"

Na het fantastische Between the Richness uit 2021 wekt Fiddlehead met nieuw werk meteen belangstelling op. Op het derde album Death Is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.