Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Mahler – “Sheria”

Driewerf hoera want de eerste single van Mahler is eindelijk officieel gereleaset. En direct met bijbehorende clip waarin een knappe jonge vrouw en een kameleon de hoofdrol spelen (King Krule met “A Lizard State” much?). Zoals u merkt kan deze band op veel enthousiasme langs onze kant rekenen. Want we hadden eveneens niets dan lovende woorden over hun live set enkele maanden terug.

‘Mahler is Ruben, Domien, Sasja en Giel.’ Howla, de aandachtige fan merkt al dat er hier een naamsverandering gebeurd is. Michiel, of ook wel de zanger van Shht die graag al eens ondersteboven bengelt op een optreden, wordt op synth vervangen door Sasja, de zanger van Larssen..

Voor wie deze Gentse psychedelische dreampop/ trippop band echter nog niet kent, niet getreurd. De heren komen in november met een nieuwe set. Maar we kunnen nu al zeggen dat de single “Sheria” staat als een huis. Met een trage beat, een bezwerende, soms meerstemmige zang en korte drumslagen slagen ze er in om een oorwurmpje van jewelste te maken waar je vol overgave iedere noot van wilt meezingen. Om net op tijd een adempauze in te lassen met een breakdown waarop de heupjes dan weer volledig los op kunnen gaan. We hebben je gewaarschuwd: na het beluisteren van dit nummer zit “Sheria-a-ah” wel even je hoofd. Oscar and the Wolf kan hiervan nog iets leren, glitters incluis.

16 oktober 2017

About Author

LP


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter