Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anna St. Louis – “Fire”

Op 11 november komt First Songs uit. Het is het eerste album van de Amerikaanse Anna St. Louis. De muzikante verhuisde enkele jaren geleden van haar geboortestad Kansas City, naar Los Angeles. In haar nieuwe thuis leerde ze zichzelf gitaar spelen en begon ze haar eigen nummers te schrijven.

“Fire”, dat nu al te beluisteren is, is een mooie eerste kennismaking met de artieste. Het is een rustig en intiem nummer met een ‘folksy’ toets: St. Louis zingt en begeleidt zichzelf ondertussen op een rustig voortkabbelende gitaar. Meer is er niet. Toch wordt het nooit saai. Het doorlopende ‘fingerpicking’ wordt af en toe onderbroken door een eerder tegendraadse noot wat het geheel interessant houdt. En dan is er nog St. Louis’ stem. Die is zacht en warm en door de sobere aanpak – je hoort haar vingers zelfs over de snaren glijden – lijkt het alsof ze alleen voor jou zingt. Wondermooi.

Geniet voorlopig van de zon, maar wees niet al te treurig als de herfst definitief haar intrede doet. Anna St. Louis’ “Fire” houdt je wel warm.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Two and a Half Girl - "70"

In 2020 bracht Two and a half Girl met Disconnected al zijn tweede ep uit en twee jaar later mogen we ons dan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle SPOOK - "Fire"

Nee, SPOOK is niets om bang van te zijn, integendeel zelfs. Met Simon Segers (De Beren Gieren) op drums, Nicolas Rombouts (Dez…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joesef - "It's Been a Little Heavy Lately"

Met zijn soulvolle indiepop wist de Schotse sad boy Joesef ons gevoelige muziekhart vanaf het eerste moment te verwarmen. Na de melancholische…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.