Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lyves – “Cover Me”

Lyves, de Londense artieste, die dit jaar al een heleboel heeft meegemaakt (van debuut-ep tot openen voor Coldplay in Europa) heeft na een deugd doende pauze in Augustus de smaak echt te pakken. Twee weken geleden bracht ze haar nieuwste single “Holding Back” uit en nu heeft ze de opvolger “Cover Me” op de wereld los gelaten. “Holding Back” werd meteen door BBC Radio 1 opgepikt en wordt hier en daar eens gespeeld. Haar grote avontuur met Coldplay zorgde ervoor dat ze met de dag bekender wordt. De jonge, Londense zangeres is aan haar stijle weg naar de top begonnen.

“Cover Me” is een lied dat zowel bombastisch als intiem klinkt en zowel dansbaar als ‘blètemuziek’ is. Haar songs kunnen makkelijk op het zelfde schap als die van James Blake of RY X. Haar liedjes kwamen niet meteen tot zijn recht in het ongezellige Koning Boudewijnstadion, maar zouden in een donkere club niet mistaan. Lyves heeft een waanzinnig goede stem, die nog meer opvalt door de subtiele echo’s en soundeffecten die werden toegevoegd. Met haar debuut ep Like Water en de twee nieuwe singles heeft ze een fantastisch visitekaartje voor de komende festivalzomer en clubshows!

Site/Facebook/Twitter/Instagram

4 oktober 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Lyves – “Cover Me””

 1. Sophie schreef:

  Hey Guys,

  Hope your week is going well so far!

  I have no problem in admitting that Let’s Mars debut single “HISTORY” is one of the releases I’ve been most excited to send your way. The track is a non-traditional love song and features dreamy instrumentals that complement the seductive vocals. “HISTORY” acts as the perfect introduction to the “Spotify pop” duo’s distinctive approach and playfully edgy attitude.

  You can stream the track here: https://soundcloud.com/letsmars/lets-mars-history

  I have also added MP3/WAV, a full bio and images to this dropbox folder: http://bit.ly/LetsMarsPress

  I’d love to know what you think of this one and whether it is suitable for coverage.

  Talk soon,
  Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief