Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lyves – “Cover Me”

Lyves, de Londense artieste, die dit jaar al een heleboel heeft meegemaakt (van debuut-ep tot openen voor Coldplay in Europa) heeft na een deugd doende pauze in Augustus de smaak echt te pakken. Twee weken geleden bracht ze haar nieuwste single “Holding Back” uit en nu heeft ze de opvolger “Cover Me” op de wereld los gelaten. “Holding Back” werd meteen door BBC Radio 1 opgepikt en wordt hier en daar eens gespeeld. Haar grote avontuur met Coldplay zorgde ervoor dat ze met de dag bekender wordt. De jonge, Londense zangeres is aan haar stijle weg naar de top begonnen.

“Cover Me” is een lied dat zowel bombastisch als intiem klinkt en zowel dansbaar als ‘blètemuziek’ is. Haar songs kunnen makkelijk op het zelfde schap als die van James Blake of RY X. Haar liedjes kwamen niet meteen tot zijn recht in het ongezellige Koning Boudewijnstadion, maar zouden in een donkere club niet mistaan. Lyves heeft een waanzinnig goede stem, die nog meer opvalt door de subtiele echo’s en soundeffecten die werden toegevoegd. Met haar debuut ep Like Water en de twee nieuwe singles heeft ze een fantastisch visitekaartje voor de komende festivalzomer en clubshows!

Site/Facebook/Twitter/Instagram

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

James Blake & Lil Yachty - Bad Cameo (★★★½): Onverwacht, maar niet onbemind

Wat krijg je wanneer je de etherische melancholie van James Blake mengt met de speelse bravoure van Lil Yachty? Dat is de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ginger Root - "Better Than Monday"

Een stevige portie funk, een op het randje van obsessieve relatie met Japanse cultuur, een snufje disco en een voorliefde voor alles…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coldplay - "feelslikeimfallinginlove"

Coldplay staat er de laatste jaren nogal bekend om slechte muziek uit te brengen en deed dat onder andere met Music of…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.