Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lyves – “Cover Me”

Lyves, de Londense artieste, die dit jaar al een heleboel heeft meegemaakt (van debuut-ep tot openen voor Coldplay in Europa) heeft na een deugd doende pauze in Augustus de smaak echt te pakken. Twee weken geleden bracht ze haar nieuwste single “Holding Back” uit en nu heeft ze de opvolger “Cover Me” op de wereld los gelaten. “Holding Back” werd meteen door BBC Radio 1 opgepikt en wordt hier en daar eens gespeeld. Haar grote avontuur met Coldplay zorgde ervoor dat ze met de dag bekender wordt. De jonge, Londense zangeres is aan haar stijle weg naar de top begonnen.

“Cover Me” is een lied dat zowel bombastisch als intiem klinkt en zowel dansbaar als ‘blètemuziek’ is. Haar songs kunnen makkelijk op het zelfde schap als die van James Blake of RY X. Haar liedjes kwamen niet meteen tot zijn recht in het ongezellige Koning Boudewijnstadion, maar zouden in een donkere club niet mistaan. Lyves heeft een waanzinnig goede stem, die nog meer opvalt door de subtiele echo’s en soundeffecten die werden toegevoegd. Met haar debuut ep Like Water en de twee nieuwe singles heeft ze een fantastisch visitekaartje voor de komende festivalzomer en clubshows!

Site/Facebook/Twitter/Instagram

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Night Café – “Isn’t”

Doet de bandnaam van The Night Café je ook denken aan het schilderij Le Café de nuit van van Gogh? Dan heb je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single James Arthur - "Medicine"

James Arthur, de Brit die in 2012 The X Factor won, is al enkele jaren actief. Hij heeft heel wat liedjes op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae – “slower”

Nadat de Canadese Tate McRae vorig jaar van niets naar iets werd gekatapulteerd, ging het opeens heel snel voor de nog maar…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.