Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Liam Gallagher – “Greedy Soul”

Liam Gallagher hoeven we al lang niet meer voor te stellen. Een fenomeen binnen de rockscene en een levende legende. De frontman van het ten onder gegane Oasis bleef na de split niet bij de pakken zitten. Na het opdoeken van zijn volgende band Beady Eye vond Liam het tijd om als solo artiest door het leven te gaan. We zien het maar al te graag gebeuren.

Wat Liam Gallagher sterk maakt, is zijn herkenbaarheid en zijn onnavolgbare stemgeluid, die als kers op de taart fungeert. We twijfelden er niet aan, maar met singles als “Wall Of Glass” en “For What Is Worth” is het duidelijk dat hij het musiceren niet verleerd is. Als geen ander brengt hij nummers die recht door zee gaan. De boodschap komt meteen aan, zonder er doekjes om te winden. Nummers die een perfecte reflectie zijn van het karakter van de muzikant.

Met “Greedy Soul”, released Liam zijn volgende single. Een strak nummer met een snedig tempo. Het voldoet eens te meer aan de verwachtingen en zo kunnen wij al niet meer wachten tot het 6 oktober is. Dan lost Liam Gallagher zijn eerste soloplaat, die “As You Were” zal heten. We strelen nog eens zijn ego, want Liam Gallagher blijft één van de meest opvallende en mooiste sterren aan de hemel.

27 september 2017

About Author

Jasper Laureyssens


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief