Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Upstairs Open – “You Got Love”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Upstairs Open – “You Got Love”

Het verhaal van Daniel James en Courtney Paytner reikt al ver terug. Na vijf jaar hebben ze hun paden opnieuw gekruist en besloten ze hun eigen muzikaal project leven in te blazen. Het resultaat is de nagelnieuwe groep Upstairs Open. Wat ons betreft weten ze al een mooie eerste indruk te maken met hun betoverende debuutsingle “You Got Love”.

Op het eerste zicht zou deze single op een typisch popnummer lijken, maar het reikt een heel stuk verder dan dat. De stemmen van Daniel en Courtney mengen zich wondermooi in elkaar en vormen de zachte, maar aangrijpende kern van het nummer. Die unieke wisselwerking van hun stemmen begeleiden ze zelf met een eigenzinnige, maar frisse instrumentatie die op organische wijze doorheen de dynamiek van het nummer stroomt. Voordat je het goed en wel beseft is het standvastig gitaartje geëvolueerd naar een bevrijdende brug waar hemelse synths over elkaar glijden en de drums de spanning erin houden. Zo’n debuutsingle klinkt meer dan veelbelovend. Ondertussen is het wachten op hun EP die er binnenkort aan zou moeten komen.

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Upstairs Open - "Silence"

De in London residerende project Upstairs Open heeft met hun debuutsingle “You Got Open” meer dan een half miljoen streams weten te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.