Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Maggie Rogers – “Split Stones”

Maggie Rogers is wellicht één van de grootste revelaties het afgelopen jaar. Haar filmpje, waar ze haar liedje “Alaska” aan Pharrell WIlliams laat horen en hij meteen verkocht is, ging de wereld rond. Haar liedje werd hierdoor opgepikt door heel wat radiozenders en werd al snel een hit. In februari stond ze in een uitverkochte AB Club en overtuigde ze onze aanwezige beir met gemak! Enkele maanden later stond ze dan in een volle KluB C en maakte ze van haar show één van de highlights van Rock Werchter 2017. Haar eerste ep Now That The Light Is Fading kreeg prachtige recensies en bracht haar de wereld rond, maar ze is nu even toe aan een pauze.

Haar nieuwste “Split Stones” bevat de frisse elementen die we al van haar eerste ep kenden. Haar zachte stem ondersteunt de prachtige melodieën en zorgt voor het vrije gevoel dat je krijgt als je naar haar muziek luistert. Ze schreef “Split Stones”, net zoals haar eerste ep, over hoe ze zich voelde tijdens het laatste semester op college en wie ze toen was, maar ze besloot nu een pauze te nemen om op zoek te gaan naar wie ze nu is. Na al die drukke maanden waarin ze van het ene optreden naar het andere ging, brengt ze met “Split Stones” een fantastisch afscheidscadeau uit. Het liedje is het einde van het begin en de start voor oneindig veel mogelijkheden. Tot binnenkort Maggie!

Website / Facebook / Twitter / Instagram


21 september 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief