Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OCS – “Memory of a Cut Off Head”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OCS – “Memory of a Cut Off Head”

Of het nu Thee Oh Sees, Oh Sees of OCS is, John Dwyer en zijn bende staan altijd garant voor goeie muziek. Afgelopen vrijdag nog kwam Orc uit onder de naam Oh Sees en nu kondigt de band een nieuw album aan onder een andere naam. OCS was de naam dat het project als eerste kreeg, en voor hun twintigste verjaardag keren ze er naar terug. Memory Of A Cut Off Head is tevens het twintigste album van de band en het honderdste op het Castle Face Records van frontman John Dwyer. Reden genoeg dus om eens nostalgisch te doen.

Op 17 november komt de nieuwe plaat van OCS uit en nu krijgen we meteen al de titeltrack daaruit. Die is iets zachter dan de muziek die we recent hoorden van de band, maar zeker niet slecht. Het gaat terug naar de basis van hoe Oh Sees helemaal in het begin klonk. Het is een gezapig psych folk nummertje dat het moet hebben van de zachte gitaren en de lyrics. Het bevat wat country maar evengoed heeft het die psychedelische vibe waarvoor de band bekend staat. De plaat zal allemaal van die zachte liedjes bevatten als we het mogen geloven, we zijn benieuwd.

3511 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Oh Sees – Smote Reverser (★★★): Altijd verschillend, altijd hetzelfde

“When I heard Lorde for the first time, I was fucking surprised that it was so good”, biecht frontman John Dwyer op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.