Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Novo Amor – “Cavalry”

Op een grijze miezerige dag als vandaag is het al eens leuk om verwend te worden met goeie muziek en daar zorgt onze favoriete Welshman Novo Amor voor. Hij loste een nieuwe single genaamd “Cavalry” en dit is het eerste nummer dat hij uitbrengt sinds de release van z’n vorige EP Bathing Beach. Z’n nieuwste single is alweer een prachtig nummer geworden. Het brengt rust en doet ons even ons bestaan op aarde vergeten, zo hebben we het al eens graag.

Voor deze nieuwste single werkte Novo Amor alweer samen met Ed Tullet en dat bleek opnieuw de juiste keuze geweest te zijn. Een combinatie van deze twee muzikanten, zorgt voor een warm geheel dat ons wat doet terugdenken aan de beginjaren van Bon Iver. Het is wel één van de eerste keren dat een song van Novo Amor eens stevig durft los te barsten en ook dit gaat hem goed af. Als dit nummer een voorsmaakje is van een eventuele nieuwe EP, dan kunnen we nu al niet wachten.

Facebook/ Twitter 

soundcloud.com/edtullett/cavalry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.