Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wolf Alice – “Beautifully Unconventional”

Wolf Alice is goed op weg om een topband te worden. De Londense band is in eigen land al zéér groot aan het worden. Het is enkel een kwestie van tijd tot die wind ook over het kanaal tot in onze contreien komt aanwaaien. De vierkoppige band bracht dit jaar al twee singles uit:  “Yuk Foo” en “Don’t Delete The Kisses” en nu dus ook een derde, “Beautifully Unconventional”. Deze singles komen op de nieuwe plaat Visions Of A Life dat op 29 september verschijnt. De band speelt een maand later op 28 oktober in onze Brusselse Botanique.

De drums op de nieuwe single blijven als een steunpilaar doorheen heel de song aanwezig. Doe daarbij dan ook nog ééns een paar goede gitaarakkoorden en af en toe een scherpe snaar en je krijgt een interessante melodie. De prachtige stem van Ellie Rowsell, de frontvrouw van de band, wordt wondermooi door deze melodie ondersteund en beiden liften elkaar naar een hoger niveau. “Beautifully Unconventional” doet onze oren spitsen en onze interesse groeien.

 /  / 

Related posts
LiveRecensies

Wolf Alice @ La Madeleine: Kleine bands worden groot

Bijna tien jaar geleden is het intussen dat Wolf Alice zijn eerste ep op de wereld losliet. In die tien jaar groeide…
InstagramLiveRecensies

HEAR HEAR! 2022: Een hete ontmoeting

De eerste editie van HEAR HEAR! had ook meteen HOT HOT! kunnen heten, want het was puffen en zweten tot de laatste…
LiveRecensies

Harry Styles @ Sportpaleis: Van popicoon tot rockster

We hebben er even moeten op wachten, maar de uitgestelde tour van popicoon Harry Styles hield gisterenavond halt in Antwerpen. Wie de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.