Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matt Woods – “Nervous”

De Britse singer/songwriter Matt Woods, niet te verwarren met de gelijknamige Britse voetballer, heeft na zijn EP Ain’t No Use die dateert van november 2016 opnieuw muziek op de wereld los gelaten. Met het nummer “Nervous” geeft hij een voorproefje van zijn nieuwe EP RE:CONNECTION die in september verschijnt.

Matt Woods gebruikt graag emotioneel geladen teksten gecombineerd met elektronische invloeden. Deze keer vertaalt hij de zenuwen van een eerste kus in muziek. Bij het invallen van de muziek is dit ook duidelijk hoorbaar. Zijn hoge, bijna breekbare stem zweeft over een wolk van zachte elektronica. De bezetting blijft gedurende het hele nummer op dezelfde manier verder bewegen, enkel zijn stem zorgt voor wat afwisseling. In het midden van het nummer komt er een kleine break, waarna hij met zijn vocalen hoge toppen scheert. Alvast uitkijken naar hoe de rest van zijn RE:CONNETION EP gaat klinken.

Facebook / Twitter / Website / Instagram

 

11 augustus 2017

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief