Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Queens Of The Stone Age – “The Evil Has Landed”

Nog welgeteld 15 dagen moeten we wachten op dat nieuwe album van Queens Of The Stone Age. Villains verschijnt op 25 augustus en het lijkt er op dat de hele wereld aan het wachten is op die plaat. Voorlopig hoorden we ook nog maar één nummer uit dat album. “The Way You Used To Do” bleek wel een extreem funky rocker dat de lat meteen hoog legde. Met “The Evil Has Landed” leggen ze de lat nog wat hoger.

Zes minuten en dertig seconden, zo lang duurt “The Evil Has Landed”. Daarin nemen ze je mee op een trip richting de donkerste steegjes van deze wereld. Een snedige gitaar zet de toon voor de song terwijl Josh Homme zijn vuilste stem bovenhaalt. Zo gaat dit nummer stevig door met hier en daar een detail in de gitaar dat wel te smaken valt. Toch blijft de song verrassen, het refrein is groots en net als je denkt dat het gedaan is, knalt QOTSA er een vettig einde aan. Straffe single van wat een nog straffer album moet worden.

/ /  / Instagram

10 augustus 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief