Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single King Henry ft. Rhye – “Moment”

De Amerikaanse producer King Henry heeft zonet een nieuwe single gelost en werkte hiervoor samen met niemand minder dan Rhye. Deze nieuwe single heet “Moment” en zal terug te vinden zijn op de vierde EP die King Henry binnenkort de wereld instuurt. Hij werkte al samen met verschillende grote artiesten zoals Diplo, Beyonce en Justin Bieber, maar deze keer viel z’n oog dus op de prachtige stem van Mike Molish, de frontman van Rhye.

King Henry en Rhye blijken dan ook een ideale combinatie te zijn. De beats in combinatie met de strijkers en de zuivere stem van Mike Molish zorgen voor een super interessant geheel, dat in feite best dansbaar blijkt te zijn. Het is een nummer dat meteen op de nieuwe plaat van Rhye zou kunnen staan en dat kan alleen maar een goed teken zijn. Een heel fijne single die zeker de moeite waard is om even beluisterd te worden als je het ons vraagt.

Facebook

4 augustus 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief