Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bully – “Feel The Same”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bully – “Feel The Same”

In 2015 bestormde Bully onze oren met het debuut Feels Like. Dat album kreeg verschillende lovende kritieken en zorgde er voor dat het viertal de stempel beloftevol kreeg. Na een jaartje te touren is de band terug om een nieuwe plaat uit te brengen. Losing is de naam en hij verschijnt op 20 september. Samen met die aankondiging, krijgen we ook een eerste single daar uit. “Feel The Same” zegt het allemaal, een klassieke Bully song.

Iets meer dan twee minuten duurt “Feel The Same” maar het is zonder meer furieus. Het begint allemaal met dreigende drums en de nonchalante vocals van zangeres Alicia Bognanno. Wanneer het nummer uit zijn voegen treedt, horen we de nodige reverb en dat verzorgt ook de kracht van deze song. De vocals zijn robuust maar de gitaren zijn stevig en die interactie zorgt voor een strakke single. Erg origineel is het allemaal niet, maar soms moet een mens niet meer hebben.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blondshell - "Docket" (feat. Bully)

De zomer is misschien nog redelijk veraf, maar wie wil kan bij deze beginnen uitkijken naar de doortocht van Blondshell op Pukkelpop….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bully - Lucky For You (★★★½): Met één voet in het heden, met de andere in de jaren negentig

Het voortdurende gevoel van nostalgie naar de jaren negentig lijkt eindeloos. Bands als Momma en Softcult zijn maar enkelen die meedingen naar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bully - "Change Your Mind"

Alicia Bognanno is geen nieuweling in de muziekwereld. De zangeres uit Nashville vergaarde voor het eerst bekendheid met haar band Bully in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.