Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stereophonics – “All In One Night”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stereophonics – “All In One Night”

Stereophonics is terug met een nieuwe single dat bij een nieuw album hoort. Op 3 november zou het ondertussen elfde album klaar moeten zijn van de band uit Wales. De opvolger van Keep The Village Alive, het laatste album dat in 2015 uitkwam, zal Scream Above The Sounds gaan heten. De laatste jaren is het niveau van de vierkoppige band wel gedaald, maar het blijft altijd uitkijken als een band van die naam een nieuwe plaat uitbrengt. Bij een nieuw album hoort tenslotte ook een nieuwe tour.

Om de fans te teasen hebben ze, buiten het nieuws dat er een nieuw album komt, ook al één single uitgebracht. “All In One Night” is het eerste voorsmaakje van Scream Above The Sounds. Het nummer zit in de categorie van de iets tragere songs die Stereophonics al maakte zoals bijvoorbeeld “Maybe Tomorrow”. Toch kan deze niet aan dat niveau tippen. Het is wat te traag en de gitaarriff wordt soms zelf licht irriterend. Het doet wel weer goed om het uniek en vertrouwde stemgeluid van zanger Kelly Jones nog eens te mogen aanhoren.

“All In One Night” is niet direct het beste wat Stereophonics al hebben gemaakt, maar we zijn wel razend benieuwd naar hun nieuwe album. Hopen dat ze tijdens de tour van Scream Above The Sounds ook even België aandoen. Wie wilt er “Dakota” nu niet live meebrullen?

Site/Facebook/Twitter/Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kelly Jones - "Inevitable Incredible"

De naam Kelly Jones is misschien niet bij iedereen gekend. Wanneer we nu zeggen dat Jones de zanger is van Stereophonics, gaan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Savannah Sgro - "Maybe Tomorrow"

Voor fans van girly pop met een iets droeviger kantje is Savannah Sgro zeker een aanrader. De singer-songwriter debuteerde in 2018 met…
AlbumsRecensies

Stereophonics - Oochya! (★★½): Pijnlijk langdradig

In 1997 stond de britpop op z’n hoogtepunt; Oasis kroonde zich met het megalomane Be Here Now tot de koning van de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.