Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rationale – “Loving Life”

De Londense zanger Rationale heeft weer een nieuwe single, “Loving Life”. De man heeft redenen genoeg om van het leven te houden. Hij trad al samen op met Bastille tijdens de Europese tour, werkte samen met Katy Perry aan haar nieuwe album en eind juni stond hij samen met enkele toppers te pronken op de affiche van het Britse muziekfestival Glastonbury.

De stijl van Rationale valt eenvoudig te omschrijven als ‘soulful elektronisch’. Ook op “Loving Life” gaat hij deze kant uit. De eerste minuut van het lied horen we soul waarna er een zeer zomers deuntje bij komt kijken. De song is ideaal voor zomeravonden, alleen of met een hele groep vrienden.

“Loving Life” is een single uit het debuutalbum van Rationale dat verschijnt op 6 oktober 2017. Als we mogen afgaan op deze single, wordt het de moeite om het te beluisteren!

SiteFacebook / Twitter

14 juli 2017

About Author

Annelies Rom


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief