Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Fornet – “Moonlit (B)”

Met heel veel plezier stellen we jullie vandaag voor aan Fornet, een postpunk band afkomstig uit Limburg. Op 8 september brengen ze hun allereerste EP Fornet uit, maar om ons niet op onze honger te laten zitten, losten ze enkele dagen geleden hun debuutsingle “Moonlit (B)”. We willen zeker en vast niet overdrijven, maar als we zeggen dat deze single één van de beste songs in de postpunk scene sinds lange tijd is, dan zeggen we dit niet zonder enige reden.

De drums, de steeds terugkerende baslijn, de gillende gitaren die zich door het geheel wurmen en de vocals zorgen voor een fantastische combinatie. Zodra het lied van start gaat, laat het je voor de volle vier minuten niet meer los en zuigt het je mee in de tot nog toe onbekende muzikale onderwereld van Fornet. Het kan zijn dat je na één luisterbeurt enkel chaos ervaart, maar zet dit lied op repeat en binnen de kortste keren besef je wat voor meesterwerk de heren van Fornet de wereld hebben ingestuurd.

Mensen die deze heren graag eens live aan het werk willen zien, ze spelen op 5 augustus op Absolutely Free Festival en op 16 september op Backyard Rave 2017.

Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Egyptian Blue - "Salt"

Egyptian Blue is een postpunkband uit Brighton. In 2019 brachten ze hun debuut-ep Collateral Damage uit, dat positief onthaald werd, zelfs door…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Do Nothing - "Uber Alles"

Neen, het is geen bewerkte herrijzing van een Dead Kennedys nummer, maar de nieuwste single van Do Nothing. “Uber Alles” is tevens…
AlbumsRecensies

Rats On Rafts – Excerpts from Chapter 3: The Mind Runs a Net of Rabbit Paths (★★★★): Stelen van de besten

Het leven als recensent is niet gemakkelijk. Hoe beter de plaat is die je in handen krijgt, hoe moeilijker het is in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.