Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Queens Of The Stone Age – “The Way You Used to Do”

Nadat er gisteren een teaser online verscheen, wisten we dat het niet zo heel lang meer ging duren vooraleer er nieuwe muziek aankwam. Dat het zo kort ging duren, konden we alleen maar hopen. Queens Of The Stone Age is helemaal terug. Villains, hun nieuwe plaat, verschijnt op 25 augustus dus zo lang hoeven we niet meer te wachten! Nu delen ze al een eerste single “The Way You Used to Do” en kondigen ze een tour aan! Op 16 november komen ze naar het Sportpaleis.

Over de titel van de plaat heeft Josh Homme nog het volgende te zeggen: “The title Villains isn’t a political statement. It has nothing to do with Trump or any of that shit. It’s simply 1) a word that looks fantastic and 2) a comment on the three versions of every scenario: yours, mine and what actually happened…”

“The Way You Used to Do” klinkt lekker funky en al snel horen we er de typische klank van Queens Of The Stone Age in terug. Dat is vooral te danken aan de onmiskenbare stem van Josh Homme maar ook het snedig gitaarwerk. Het is niet extreem stevig maar vooral aanstekelijk. Perfect om in een vuile bar langs de weg op te zetten en met een sigaret in je mond te beluisteren terwijl er een grote motorbende aan een tafeltje zit te kaarten. Sexy en smooth dus en zo zijn we het gewoon van QOTSA. De song ligt perfect in het verlengde van hun vorige plaat, iets wat wij alleen maar als positief kunnen zien!

/ /  / Instagram

Tracklist:
01 Feet Don’t Fail Me
02 The Way You Used To Do
03 Domesticated Animals
04 Fortress
05 Head Like A Haunted House
06 Un-Reborn Again
07 Hideaway
08 The Evil Has Landed
09 Villains Of Circumstance

15 juni 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief