Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single J. Bernardt – “The Question”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single J. Bernardt – “The Question”

Laat de sari’s maar zwieren, want J. Bernardt heeft zonet weer een voorsmaakje van zijn nieuwe plaat gelost. Na enkele singles die op korte tijd tot hits uitgroeiden zoals “Wicked Streets” en “On Fire“, is “The Question” het nieuwste pareltje dat het ex-lid van Balthazar de wereld in stuurt. En wat voor één! Met zijn zwoele stem hebben we al lang geleden kennis gemaakt, maar nu gaat Jinte Deprez volledig voor zijn eigen sound.

In het begin van de single krijgen we meteen een tropisch gevoel. Een stevige beat wordt gemixt met enkel indische hints, dus dat van die sari’s mag je letterlijk nemen. Het nummer heeft een vrolijke ondertoon, maar bevat tegelijk ook de melancholie die we al in de vorige nummers van J. Bernardt zagen. Ideaal voor een zwoele zomeravond dus. Al zal het deze festivalzomer niet moeilijk zijn om J. Bernardt tegen te komen.

Op het volledige album is het nog enkele dagen wachten, dus voorlopig moet je je nog zoet houden met “The Question”. Het album dat de naam Running Days zal dragen, verschijnt op 16 juni.

FacebookTwitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single J. Bernardt - "Mayday Call"

Balthazar is al enige tijd een van de grootste bands van België en het vijftal heeft dan ook al heel wat hits…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

25 nieuwe namen voor Rock Herk met o.a. The Afghan Whigs, Therapy? en shame

Rock Herk viert dit jaar zijn veertigste verjaardag en dat zal het niet zomaar laten aan zich voorbij gaan. Nadat we in…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Cactusfestival vervolledigt de line-up!

Cactusfestival zorgt elk jaar voor een van de hoogtepunten van het jaar in Brugge en omstreken. De mooie omgeving en gezellige festivalomgeving…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.