Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Iron & Wine – “Call It Dreaming”

Het was sinds 2013 geleden, dat we nog iets nieuws van Iron & Wine hoorden. Toen wisten ze met hun album Ghost On Ghost heel wat mensen te overtuigen, vooral dan met het wondermooie nummer “Low Light Buddy Of Mine”. Toch heeft frontman Samuel Beam zeker niet stil gezeten. Hij bracht enkele samenwerkingen uit met o.a Ben Bridwell en Jesca Hoop, maar vond dat het na vier jaar toch nog eens tijd werd om nog eens een volwaardige plaat van Iron & Wine de wereld in te sturen.

De volgende plaat heet Beast Epic en zal op 25 augustus via Sub Pop verschijnen. Om ons niet op onze honger te laten zitten, lost de band vandaag hun eerste single “Call It Dreaming”. De fans van Iron & Wine kunnen dit alleen maar toejuichen, zeker na het beluisteren van de nieuwe single. Het is een zacht lied, waarin de stem van Samuel Beam weeral de show steelt. Het laat ons tot rust komen en geeft ons terug moed om de dag aan te kunnen. We zijn alvast heel enthousiast en kijken nu al uit naar de rest van plaat.

Facebook/ Twitter 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maria Mena - "It Was Love"

Op het gebied van zachte luisterpop heeft de Noorse Maria Mena nooit tekortgeschoten. Al zeven platen lang doet ze waar ze goed…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SOAK – “purgatory”

SOAK, oftewel de Noord-Ierse singer-songwriter Bridie Monds-Watson, lost met “purgatory” het tweede nummer dat zal verschijnen op hun toekomende album. In januari kondigde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nick Mulvey - "A Prayer of My Own"

Op zijn nieuwste album New Mythology is het nog even wachten, maar Nick Mulvey loste hiervan wel reeds zijn tweede single. Voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.