Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Prophets Of Rage – “Unfuck The World”

Het ziet er niet naar uit dat Rage Against The Machine binnenkort terug zal samenkomen. Het nieuwe project met leden van die band en van Public Enemy en Cypress Hill verovert wel stilaan de wereld. Op donderdag 29 juni staat de band op Rock Werchter en op 15 september komt de groep met een debuutplaat. Het is de opvolger van hun EP The Party’s Over die vooral bestond uit covers van de oorspronkelijke bands waarin ze spelen. Als we de tracklist van de debuutplaat bekijken, zien we alvast geen covers staan dus dat is in onze ogen wel veelbelovend! De eerste song die we te horen krijgen is “Unfuck The World”.

Jawel, Prophets Of Rage is een protestbeweging tegen alles wat momenteel gaande is in de wereld. Dat is ook te zien in de videoclip voor hun recentste single. Michael Moore hielp mee om het te regisseren en als hij al meewerkt, weet je dat het een aanklacht zal zijn. In de video zien we onze goeie vriend Donald Trump, veel militairen, fake news en alle andere actuele gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Prophets Of Rage roept op tegen haat, tegen racisme en voor eenheid en protest tegen het establishment. De song kan er alvast bij helpen want met de typische Tom Morello vibe en wat agressief gerap wil je zo van je stoel komen om eens goed je mening te zeggen tegen iedereen. Uitkijken wat voor een oproer ze zullen zaaien op Rock Werchter.

Site / Facebook / Instagram / Twitter

1 juni 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief