Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mr Jukes – “Grant Green” Feat. Charles Bradley

Mr Jukes, het alter ego van Bombay Bicycle Club’s frontman Jack Steadman, gooit met zijn solo-project de band’s kenmerkende indierock helemaal overboord en gaat de jazz-funk toer op. De frontman neemt op zijn debuutalbum God First de rol als producer voor zijn rekening en laat de zanglijnen over aan verschillende special guests. Na een samenwerking met BJ The Chicago Kid op “Angels/Your Love”, is het nu de beurt aan klassebak Charles Bradley om met zijn soulvolle stem Mr Jukes’ groove kleur te geven.

“Grant Green” is een funky up-tempo nummer dat rustig voortkabbelend uitmondt in een apotheose van blazers. “You can make my heart go round”, klinkt Bradley’s stem die perfect past in de zomerse song. De felgekleurde animaties in de videoclip zetten de sprankelende sound van het nummer extra in de verf. Deze hoort zeker thuis in je playlist vol zomerse plaatjes.

Hoe de andere gastzangers, (zoals onder andere De La Soul en Lianne La Havas) op Mr Jukes’ album klinken, komen we te weten op 14 juli.

Facebook / Twitter / Instagram

31 mei 2017

About Author

Charlotte Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief