Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Midnight Sister – “Leave You”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Midnight Sister – “Leave You”

Dat er wereldwijd dagelijks nieuwe bands op de radar worden gezet, daar zijn wij van Dansende Beren goed van op de hoogte. We doen dan ook ons uiterste best om het beste van al deze muzikale boorlingen, tot jullie te brengen. Vandaag hebben we het over Midnight Sister, een duo afkomstig uit Los Angeles, die heel psychedelische muziek maakt met een knipoog naar de jaren 80. Hun debuut komt meteen uit op Jagjaguwar (Bon Iver en dergelijke), eentje om in de gaten te houden dus.

Hun debuutsingle “Leave You” is een nummer die meteen opvalt, het is origineel, kort, krachtig en voorzien van een hele leuke videoclip. Het is muziek die perfect in het rijtje van Connan Mockasin en Mac Demarco zou kunnen staan, niet van de minsten dus. Clownesk gekleed maar de dames maken het absoluut niet bont, meer nog ze brengen rust. Het klinkt enorm laidback en past daarom perfect voor iedere gelegenheid tijdens de zomer. Midnight Sister, aangename kennismaking!

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VENUES - "Unspoken Words"

VENUES is een posthardcore, alternatieve rockband uit Stuttgart die actief is sinds 2015, toen nog onder de naam Break Down A Venue….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ride - "Peace Sign"

Vandaag bracht shoegazeband Ride haar eerste eigen single sinds 2019 uit. Volgens gitarist en voormalig Oasis-bassist Andy Bell zat de band een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Palace - "Make You Proud"

Sinds 2016 raapt Palace met zijn muziek de ene na de andere verloren ziel op van de grond. Drie dagen geleden blies…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.