Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Amery – “So Good”

Momenteel nog een ongekende in ons Belgenland, maar daar zou met deze debuutsingle “So Good” wel eens snel verandering in kunnen komen.

De 20-jarige Belg met Rwandeese roots, Amery, werd verliefd op muziek bij het zien van de “Billie Jean” video van Michael Jackson. Dat deze laatste een inspiratie bron was, is duidelijk te horen in dit debuut. “So Good” bezit poppy vibes die gelijkenissen vertonen met Jackson en Justin Timberlake. Voeg daarbij een stem die ons een beetje doet denken aan die Maroon 5 frontman, Adam Levine en je krijgt de sound van Amery. Uiterst catchy pop tonen gecombineerd met R&B insteken en de nodige falsetto in het refrein, “So Good” voor jullie samengevat.

Een oorworm is deze alvast, want na eenmaal luisteren plakt hij in je hoofd. Helemaal verkocht aan dit feel-good debuut? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want later dit jaar volgt een album.

 /  / 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis - “Looks Like Me”

Dean Lewis brak in eigen land, Australië, door in 2016 met het prachtige “Waves”. De rest van de wereld wist hij in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala - "Tiptoeing"

Wie de West-Londense Hope Tala nog niet op zijn aanbevolen afspeellijst is tegengekomen, heeft duidelijk wat gemist. De 23-jarige Hope creëert al…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coldplay - Music of the Spheres (★★½): Duidelijke spreidstand

Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat Coldplays debuutalbum Parachutes verscheen en de wereld met verstomming sloeg. Hun ster rees snel verder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.