Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Amery – “So Good”

Momenteel nog een ongekende in ons Belgenland, maar daar zou met deze debuutsingle “So Good” wel eens snel verandering in kunnen komen.

De 20-jarige Belg met Rwandeese roots, Amery, werd verliefd op muziek bij het zien van de “Billie Jean” video van Michael Jackson. Dat deze laatste een inspiratie bron was, is duidelijk te horen in dit debuut. “So Good” bezit poppy vibes die gelijkenissen vertonen met Jackson en Justin Timberlake. Voeg daarbij een stem die ons een beetje doet denken aan die Maroon 5 frontman, Adam Levine en je krijgt de sound van Amery. Uiterst catchy pop tonen gecombineerd met R&B insteken en de nodige falsetto in het refrein, “So Good” voor jullie samengevat.

Een oorworm is deze alvast, want na eenmaal luisteren plakt hij in je hoofd. Helemaal verkocht aan dit feel-good debuut? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want later dit jaar volgt een album.

 /  / 

Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van Don’t Care?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.