Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cende – “Bed”

Het power pop kwartet Cende, een kleine 2 jaar geleden nog ‘Downies’, maakt catchy, no-nonsense muziek. De jongens uit Brooklyn brachten vorig jaar een zelf-getitelde EP uit en komen nu met een nieuwe single “Bed”. Zowat elk bandlid heeft voorts ook nog eens een eigen project of twee, en deze zijn niet van de minste. We herkennen onder andere leden uit LVL UP en Porches.

“Bed” verschijnt binnenkort op Cende’s nieuwe album #1 Hit Single. Op dat album moeten we nog wachten tot 26 mei. In de tussentijd laten we ons alvast door de nieuwe single uit bed sleuren. De breakup song klinkt vastberaden, alsof de breuk vooral een overwinning is. Cameron Wisch windt er geen doekjes om met een ‘you’ll be better off when I’m not around’. De song houdt een stevige cadans aan. De repetitieve gitaren lopen synchroon met het gestroomlijnde ritme afgewerkt met een heerlijk punkrandje. Wij zijn alvast benieuwd hoe de rest van het album zal klinken. Breakups zoals deze willen we gerust elke dag meemaken.

Facebook / Bandcamp

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Upchuck - "Boss Up"

Al vier jaar maakt Upchuck furore in de undergroundscene van Atlanta, maar 2022 zou zomaar eens kunnen het jaar zijn dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cold Brats - "Cli-Check-Mate"

Punk is helemaal terug, en we krijgen er maar niet genoeg van! De mannen van Cold Brats omarmen de punk(mentaliteit) en steken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Garden - "Orange County Punk Rock Legend"

In 2011 richtten de Zuid-Californische tweelingbroers Wyatt en Fletcher Shears The Garden op. Ze omschrijven hun muziek als Vada Vada. Deze term,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.