Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Moon Duo – “Sevens”

Moon Duo weet met hun inspiratie geen blijf. Vorig jaar brachten ze Shadow Of The Sun uit en in februari volgenden ze dat al op met Occult Architecture Vol. 1. Logischerwijs komt er nu ook een Occult Architecture Vol. 2 en dat verschijnt op vijf mei. De platen zijn gebouwd rond een concept van verborgen figuren in onze wereld. Volume twee zou de lichtere tegenpool zijn van volume één. Een soort yin en yang. Eerder loste de band al “Lost in Light” en nu komen ze met “Sevens” dat helaas net geen zeven minuten duurt.

Naar goeie gewoonte krijgen we weer wat psychedelica en spacey rock geserveerd op de nieuwste single. Het begint erg rustig met een lichte synth, een dromerige stem en wat repetitieve sound. Dit gaat zo’n vier minuten door met de zoete stem van zangeres Sanae Yamada die af en toe een lichtpuntje is. Daarna ontspoort de song volledig en krijgen we nog twee minuten gitaarsolo’s op ons bord. Een krachtig einde dat live tot een trippy ervaring zal leiden.

27 maart 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief