Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kevin Morby – “Come To Me Now”

Sinds zijn vertrek bij Woods in 2013 heeft Kevin Morby nog maar weinig stilgezeten. Woensdag kondigde de Amerikaanse singer-songwriter zijn vierde solo-album City Music aan, en lanceerde gelijk de eerste single van die nieuwe plaat.

“Come To Me Now” slaat thematisch gezien een andere richting in dan Morby’s vorige werk. Singing Saw was bij uitstek een plaat waar beelden uit de natuur centraal stonden. Morby nam ons mee door de heuvels tijdens de zonsondergang. “Come To Me Now” is dan eerder een ode aan de eenzame ziel in de grootstad, die de dagen doorspartelt en smeekt om het gezelschap van zijn geliefden. Ain’t got no friend, in a world so big.

Op muzikaal gebied blijft Morby trouw aan zijn vorig werk, hoewel we naast indiefolk nu ook dreampop horen (we denken dan voornamelijk aan Beach House). We kijken vol verwachtingen uit naar City Music, die gepland staat voor 16 juni. Op 9 juli speelt Kevin Morby bovendien op Cactusfestival, en wij weten uit ervaring dat dat de moeite zal wezen!

Facebook / Twitter

22 maart 2017

About Author

Gust Claeys


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief