Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cigarettes After Sex – “Apocalypse”

Gisterenavond heeft de Amerikaanse band Cigarettes After Sex hun nieuwste single “Apocalypse” uitgebracht. De band rond frontman Greg Gonzalez is de laatste tijd enorm aan populariteit gaan groeien, wat eigenlijk volkomen normaal is. Het nummer werd door BBC Radio 1 gedraaid, waardoor de band niets anders kon dan het nummer vervroegd met de wereld te delen. We zijn hier BBC Radio 1 alvast enorm dankbaar voor. Dit jaar komt ook hun debuutplaat uit en het ziet er naar uit dat deze alle verwachtingen zal inlossen.

Hun nieuwste single “Apocalypse” verschilt in feite niet zo veel met hun andere nummers. Toch slaagt de band er nogmaals in de wereld met verstomming te slaan en het blijft voor ons nog steeds een raadsel hoe ze dit keer op keer blijven doen. Wat we wel weten is dat Cigarettes After Sex één van DE bands van het moment is, wat leidt tot een verovering van de ganse wereld. Tijdens het beluisteren van hun dromerige, melancholische pop songs, ervaar je hetzelfde gevoel als de eerste zonnestralen van het jaar die via het venster op je gezicht vallen, enorm bevredigend en je hoopt stiekem dat het nooit ophoudt.

Hun show in de Trix te Antwerpen op 14 april is helaas helemaal uitverkocht, maar op 15 april speelt deze wondermooie band nog een show in Le Grand Mix te Tourcoing en daar zijn nog steeds tickets voor te winnen!

Facebook/ Twitter

21 maart 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief