Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single POND – “The Weather”

POND, de psychedelische rock band afkomstig uit Australië heeft een nieuwe single uitgebracht. De band ontstond in 2008 en bracht in deze periode van negen jaar al drie volwaardige langspelers uit. Hun laatste plaat Man It Feels Like Space Again dateert van 2015. De band bracht dit jaar al twee singles “Sweep Off My Feet” en  “30000 Megatons”uit. We zijn ondertussen toe aan de derde single uit hun opkomende album The Weather, dat op 5 mei in de rekken verschijnt.

Het nummer gaat heel rustig van start, terwijl je op de achtergrond een alarm hoort weerklinken. Zodra de stem van frontman Nicholas Allbrook invalt, neemt het nummer je mee op een zomerse trip waarin een felle zon en een heldere blauwe hemel in het midden van de belangstelling staan. Dat enkele leden van POND bij Tame Impala vertoeven, valt hier en daar wel een beetje op, maar daar kunnen we eigenlijk echt niets op tegen hebben. Aanstekelijk nummertje als je het ons vraagt.

Wie de mannen van POND graag eens aan het werk wilt zien, 29 mei zijn ze te bewonderen in de Trix te Antwerpen.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Garbage – “Mystery”

Het Canadese viertal Hot Garbage bracht ons deze week een nieuw voorsmaakje van hun nieuwe album. Met “Mystery” kennen we nu al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tame Impala - "Journey To The Real World"

Voor cineasten is het filmische natuurlijk het belangrijkste, maar de muziekwereld was de afgelopen weken toch vooral in de ban van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Tame Impala - "Retina Show" & "Sidetracked Soundtrack" (Lonerism Demos)

Het effectief bevestigen kunnen we niet, maar iets doet ons vermoeden dat Kevin Parker de afgelopen tijd heel wat taart heeft gegeten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.