Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Feist – “Pleasure”

Naar een album van Feist is het altijd reikhalzend uitkijken. De dame weet na een tour altijd volledig uit de spotlights te verdwijnen om na een tijdje plots terug te verschijnen. Toch was het al van 2011 geleden dat we nog eens nieuwe muziek hoorden van de dame, toen met haar album Metals. Het werd dus hoog tijd dat ze een teken van leven gaf, en dat gebeurde begin deze week met de aankondiging van de nieuwe plaat Pleasure. Op 28 april komt die uit en nu deelt de dame ook de titeltrack, een ruwe diamant die het beste in Feist terug naar bovenhaalt, wat hebben we ze gemist!

Dat Leslie Feist vertelde dat haar nieuwe plaat ruw en ruig ging worden, blijkt niet gelogen. Want “Pleasure” klinkt heel lo-fi. Het lijkt alsof de track een demo is, maar dat is wellicht net de bedoeling. Plingelende gitaren vormen langzaam een melodie terwijl Feist er met haar herkenbare stem over zingt. Het lijkt een rustig nummer te worden, tot ze met een vuile gitaar het nummer openrijt. Op het einde krijg je zelfs nog een soort familiezang te horen. Feist heeft weer plezier in haar muziek en dat is duidelijk op haar toepasselijke nieuwe single “Pleasure”.

Facebook / Twitter / Instagram

TRACKLIST:
01 “Pleasure”
02 “I Wish I Didn’t Miss You”
03 “Get Not High, Get Not Low”
04 “Lost Dreams”
05 “Any Party”
06 “A Man Is Not His Song”
07 “The Wind”
08 “Century”
09 “Baby Be Simple”
10 “I’m Not Running Away”
11 “Young Up”

17 maart 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief