Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mind Rays – “Follow Suit”

Volgende week komt de debuutplaat van Mind Rays uit. De band tekende hiervoor bij PNKSLM een sterk, onafhankelijk label uit Stockholm. De groep uit Gent bracht al verschillende sterke singles uit naar aanleiding van Nerve Endings. “Still & All” “Trespass” en vooral “Demuie” beloven veel goeds voor dat debuut. Met “Follow Suit” zijn we alvast zeker dat Mind Rays een band kan worden die ver buiten de grenzen van ons land zal treden. Ze doen dat nu al een beetje want op 17 maart spelen ze hun eerste show op Britse bodem, spannend!

“Follow Suit” bevat alle ingrediënten van een goeie Mind Rays song. Donker sfeertje, aanstekelijke gitaren en vette riffs. De zanger behandelt de song alsof hij een moord wil plegen en dat maakt het allemaal extra krachtig. Door de nodige solo’s in het geheel te mengen, heeft deze garagetrack iets weg van een stevige Ty Segall of Ex-Cult song (waarmee ze ook gaan touren). Toch klinkt het aanstekelijk en weten we zeker dat Mind Rays zal scoren bij een groot publiek, wat niet per sé hoeft. Een sterke song die ons helemaal meekrijgt met het Mind Rays verhaal.

Facebook / BandCamp / Instagram

Wie de band live wil zien, kan dat op volgende data.

Maart

17 London, Old Blue Last
31 Ghent, De KOER (album release show)

April

16 – Eindhoven, Stroomhuis
20 – Brugge, Cactus Club
29 –  Utrecht, Ekko (with The Wytches)

Mei

01 – Antwerp, Het Bos (with Ex-Cult
06 – Kortrijk, Den Trap
26 – Zichem, Den Hemel

Juni

06 – Gent, Afsnis

16 maart 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief