Nieuwe singles

Nieuwe single Lorde – “Liability”

 

De Nieuw-Zeelandse popprinses Lorde laat er zeker geen gras over groeien. Kregen we vorige week nog pas haar comebacksingle “Green Light” dan gooit ze er vandaag nog een nieuwe single bovenop. “Liability” is evenwel helemaal het tegenovergestelde. Deze keer geen euforische dancetrack, maar een intiem en emotionele pianoballad. Zaten de verwijzingen naar een relatiebreuk nog ietwat verborgen onder de stevige beats en cheesy piano’s op de vorige single, dan is ze in “Liability” veel minder cryptisch. Ze omschrijft zichzelf als een blok aan het been en geeft zichzelf de schuld. Lorde geeft een kleine inkijk in wat misschien wel de reden is waarom ze bijna vier jaar van de radar verdween.

Haar nieuwe album Melodrama komt uit op 16 juni en staat deze zomer op Rock Werchter.

9 maart 2017

About Author

Jasper Verfaillie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief